Over ons

Welkom bij Bitcoin Cursussen! Sinds de oprichting van blockchain technologie zijn er in enkele jaren tijd zoveel ontwikkelingen geweest dat het makkelijk is om overweldigd te worden als je zelf op onderzoek uitgaat. Wij zijn hier zelf rond 2016 ingedoken met een interesse voor IT, economische processen en investeren. We hebben twee jaar lang zeer intensief tijd geïnvesteerd door naar seminars te gaan, contact te hebben met experts en alles op het internet in de gaten te houden.
Dit resulteerde in het oprichten van Bitcoin cursussen in 2018. Sindsdien hebben wij al tientallen klanten verder geholpen met hun eerste investeringen.

Waarom Bitcoin cursussen?

Vaker krijgen wij de vraag van cursisten: Waarom geven jullie cursussen, zijn jullie niet al rijk? En dit is een terechte vraag, waarom zou je cursussen geven als je met het handelen in crypto zelf al een stuk meer verdiend…

Wij geven cursussen/trainingen of 1-op-1 sessie om meerdere redenen.

Één daarvan is omdat de wereld van crypto erg ingewikkeld is en het onszelf een lange tijd gekost heeft om onze weg hier goed in te vinden. Omdat je zelf eigenaar wordt van je crypto ben jij degene die verantwoordelijk is voor deze valuta en kan je niet meer bij een bank aankloppen als er zaken verkeerd gaan. Zo kan er een hoop fout gaan en ben je hier dus zelf voor verantwoordelijk. Met Bitcoin Cursussen willen we je deze pijn besparen omdat er door de jaren heen ook bij ons fouten voorgekomen zijn. Zo delen we deze best practices met jou zodat jij hopelijk niet in dezelfde valkuilen hoeft te trappen.

Bitcoin prive cursus met student

Daarnaast hebben wij door de jaren heen eindeloze uren onderzoek gestoken in grafieken, forums, internet, boeken en video’s om alles te doorgronden. Zo kost het dus op den duur steeds minder tijd om kennis tot ons te nemen omdat we alle bomen in het bos inmiddels wel kennen. Het doen van een investering en op het juiste moment uitstappen kost dus relatief erg weinig tijd. De tijd die wij over hebben, gebruiken wij dus graag om mensen te helpen. Er is niets zo gaaf als iemand die blanco een cursus binnen komt en naar buiten gaat met een voldaan gevoel en op een veilige manier kan investeren in de wereld van crypto.


Patricia Riebroek

Super complete en interactieve Bitcoincursus waarin Tim met veel passie, kennis en geduld op een prettige manier ondersteund met een goede presentatie me meenam in de wereld van bitcoin. Er zat qua niveau duidelijk verschil in de groep, maar Tim had oog en aandacht voor een ieder inclusief verdiepende vragen. Na afloop kregen we een mail inclusief een informatiedocument met alle links en belangrijkste punten. Deze cursus is echt een aanrader!!


Erik Van Ravenhorst

Niets meer dan lof, ik heb thuis les gehad van Jelle over het gehele plaatje van crypto.
Ik heb hier in korte tijd zoveel van geleerd dat ik iedereen kan aanraden om dit zeker te gaan doen als je in crypto wilt investeren.
van a tot z super..

bedankt, Erik

Onze Bitcoin cursussen team

Tim Vos

Tim Vos bitcoin cursus

Tim heeft 7 jaar ervaring in de IT, waarvan 3 jaar bij een grote bank. Door detachering bij verschillende bedrijven heeft hij een zeer brede basis in de Business Intelligence. Met deze kennis in combinatie met interesse op het gebied van Bitcoin en Blockchain heeft hij de wereld van cryptocurrency zich eigen gemaakt.

Door zijn ervaring bij de bank heeft hij geleerd wat de impact van Blockchaintechnologie in het bedrijfsleven kan zijn. Hierbij staan de toepassingsmogelijkheden en toekomst van Blockchain centraal.

‘’Ik weet nog goed de eerste keer dat ik in aanraking kwam met Bitcoin en Cryptocurrency. Ik kwam een vriend (ook IT’er) tegen die ik al een tijd niet meer gesproken had. Het gesprek ging al snel over de winst die hij had gemaakt in de Bitcoin wereld.
Zelf ben ik een persoon die dit soort verhalen met een grote korrel zout neemt maar aandacht was zeker getrokken, vooral nadat hij wat meer over de technologie begon te vertellen.
De dag erop besloot ik toch even wat informatie te zoeken over het onderwerp. Deze interesse liep over in een 8 uur durende zoektocht over alles wat met Bitcoin en cryptocurrency te maken heeft. Persoonlijk geniet ik ervan om met techniek bezig te zijn en vooral mensen en techniek te verbinden. Dus ben jij ook op zoek naar de eerste stap of weet je al wat over Bitcoin/Cryptocurrency maar wil je verder geholpen worden dan sta ik voor je klaar!’’

Jelle de Kuijper

Jelle de Kuijper bitcoin cursus

Bekijk onze cursus aanbod

Cursussen bekijken