Over ons

Welkom bij Bitcoin Cursussen! Sinds de oprichting van blockchain technologie zijn er in enkele jaren tijd zoveel ontwikkelingen geweest dat het makkelijk is om overweldigd te worden als je zelf op onderzoek uitgaat. Wij zijn hier zelf rond 2016 ingedoken met een interesse voor IT, economische processen en investeren. We hebben twee jaar lang zeer intensief tijd geïnvesteerd door naar seminars te gaan, contact te hebben met experts, en alles op het internet in de gaten te houden.
Dit resulteerde in het oprichten van Bitcoincurssusen in 2018. Sindsdien hebben wij al tientallen klanten verder geholpen met hun eerste investeringen.

Bitcoin Team

Tim Vos

Tim Vos bitcoin cursus

Tim heeft 7 jaar ervaring in de IT, waarvan 3 jaar bij een grote bank. Door detachering bij verschillende bedrijven heeft hij een zeer brede basis in de Business Intelligence. Met deze kennis in combinatie met interesse op het gebied van Bitcoin en Blockchain heeft hij de wereld van cryptocurrency zich eigen gemaakt.

Door zijn ervaring bij de bank heeft hij geleerd wat de impact van Blockchaintechnologie in het bedrijfsleven kan zijn. Hierbij staan de toepassingsmogelijkheden en toekomst van Blockchain centraal.

‘’Ik weet nog goed de eerste keer dat ik in aanraking kwam met Bitcoin en Cryptocurrency. Ik kwam een vriend (ook IT’er) tegen die ik al een tijd niet meer gesproken had. Het gesprek ging al snel over de winst die hij had gemaakt in de Bitcoin wereld.
Zelf ben ik een persoon die dit soort verhalen met een grote korrel zout neemt maar aandacht was zeker getrokken, vooral nadat hij wat meer over de technologie begon te vertellen.
De dag erop besloot ik toch even wat informatie te zoeken over het onderwerp. Deze interesse liep over in een 8 uur durende zoektocht over alles wat met Bitcoin en cryptocurrency te maken heeft. Persoonlijk geniet ik ervan om met techniek bezig te zijn en vooral mensen en techniek te verbinden. Dus ben jij ook op zoek naar de eerste stap of weet je al wat over Bitcoin/Cryptocurrency maar wil je verder geholpen worden dan sta ik voor je klaar!’’

Jelle de Kuijper

Jelle de Kuijper bitcoin cursus

Bekijk onze cursussen

Cursussen